Leuk dat je er bent,

Wilt u ongedwongen dineren op niveau in een prachtige bosrijke omgeving? Dan bent u hier op de juiste plek. Sinds jaren is het pand in de handen van de familie Timmermans, maar sinds 2021 werd het tijd voor de volgende generatie. En daar hoort ook een nieuwe naam bij, Jan en Ellen bistro.

Jan

Jan is een geboren en getogen Moergestelnaar en is zelfs opgegroeid in het pand waar de bistro gevestigd is. Opgroeien in een kroeg betekent dat horeca hem met de paplepel ingegoten is. Na de middelbare school is Jan een horecaopleiding gaan volgen en heeft daarna gewerkt bij Petrus (Hilvarenbeek), Landgoed (Esbeek) en Moor (Oisterwijk) . Tijdens zijn groeiende carrière in de horeca ontmoette Jan in 2014 Ellen.

Ellen

Ellen is geboren in Moergestel en opgegroeid in Oisterwijk, na de middelbare school is ze een opleiding gaan volgen in de paardensport. Na hier een aantal jaren in gewerkt te hebben en een omscholing werd zij makelaar. Toen het pand van de ouders van Jan in 2021 leeg kwam te staan door Corona hebben ze samen de grote stap gemaakt en zijn ze samen begonnen aan het avontuur. Met een jong gezin is dit heel erg spannend omdat ze echt alles er in hebben gestoken wat ze hebben.

Het rotsvaste vertrouwen in elkaar en deze prachtige plek zit er bij Jan en Ellen zo in dat ze er samen voor 200 % voor zijn gegaan. Voor ons moet dit de plek worden waar mensen thuis komen, net zoals wij dat doen. Dat kan met een goed glas wijn maar ook met een heerlijke lunch of diner.
Wij zien u graag,

Jan en Ellen

Woensdag t/m Zaterdag 11:30 tot 22:00 uur
Zondag 10:00 uur tot 22:00 uur

Zandstraat 1
5066 CA Moergestel
013 513 1385