Gepocheerd ei | Spinaziesalade | Hollandaise saus | Ontbijtspek | Gerookte amandel
Avocado | Gepocheerd ei | Tomaat | Ontbijtspek | Parmezaan
2 garnalenkroketten van Monsieur Salpicon | Mosterd-dragon mayonaise
Pesto mayonaise | Cherry tomaat | Creme van parmezaanse kaas | Pijnboompit | Rucola
Avocado | Gepocheerd ei | Hollandaise | Spinazie | Gerookte amandel
Gerookte zalm | Garnalenkroket | Groene asperge | Mosterd dragon mayo
Pestomayonaise | Parmezaanse kaas | Cherrytomaat | Pijnboompit | Rucola | Artisjok
Loempia van gorgonzola en mascarpone | Witlof | Peer | Pecan noten | Groene asperge Cherry tomaat | Uiencompote | Balsamico
Little gem | Zachtgegaarde kippendij | Ansjovis | Ontbijtspek | Gepocheerd ei | Parmezaan
Rode wijnazijn | Sjalot
Creme van zwarte sesam en miso | Olie van koriander en limoenblad | Hoisin | Gember Wasabi mayonaise
Tomaat | Bloedsinaasappel | Basilicumcrème | Pistache
Gegrild beenmerg | Gefrituurde eidooier | Kruidenolie | Mosterd-dragon mayonaise
Kreeftenbisque | Rivierkreeft | Geslagen room | Rouille
Hollandse garnalen | Yuzu | Hollandaise | Groene asperge
Diamanthaas | Latrappe stoofvlees van de Kampina | Roquefortsaus | Aardappelwafel
Artisjok | Gremolata | Pijnboompit | Aardappelcake
Hazelnootroomijs | Gezouten karamel | Interieur van meringue
Griekse yoghurtschuim | Balsamico | Sorbet van aardbei en vlierbloesem | Basilicum
5 kazen | Kweepeergelei | Pain de fromage van Robert van Beckhoven
Voorgerecht | Hoofdgerecht
Hoofdgerecht | Nagerecht
Bij het afrekenen hanteren wij 1 rekening per tafel
Pestomayonaise | Pijnboompit | Crème van Parmezaan | Cherry tomaat
Carpaccio van de Kampina | Salade van rivierkreeft | Appel | Dragon
Kreeftenbisque | Rivierkreeft | Geslagen room | Rouille
Gegrild beenmerg | Gefrituurde eidooier | Kruidenolie | Mosterd-dragon mayonaise
Creme van zwarte sesam en miso | Olie van koriander en limoenblad | Hoisin | Gember | Wasabi mayonaise
Tomaat | Bloedsinaasappel | Basilicumcrème | Pistache
Gelei van komkommer | Gamba in tempura | Avocado | Gel van appel | Brioche
Gremolata | Parmezaancrème | Aubergine | Aardappelmousseline | Pistache
Hollandse garnalen | Yuzu | Hollandaise | Asperge
Diamanthaas | Latrappe stoofvlees van de Kampina | Roquefortsaus | Aardappelwafel
Saus van gepofte knoflook en groene peper | Gratin van knolselderij | Compote van sjalot | Asperge
Korst van tomaat en gerookte amandel | Chorizo beurre blanc | Aardappelmousseline
Artisjok | Gremolata | Pijnboompit | Aardappelwafel
1001 nacht jus | Crème van artisjok en groene appel | Gekarameliseerde witlof
Voor, hoofd, nagerecht
Voor, tussen, hoofdgerecht
Voor, tussen, hoofd, nagerecht
5 kazen | Kweepeergelei | Pain de fromage van Robert van Beckhoven
Hazelnootroomijs | Gezouten karamel | Interieur van meringue
Rabarber | Curd van aardbei | Citrusgel | Limoncello spongecake
Structuren van bloedsinaasappel
Griekse yoghurtschuim | Balsamico | Sorbet van aardbei en vlierbloesem | Basilicum
Bij het afrekenen hanteren wij 1 rekening per tafel
Woensdag t/m zaterdag 12 uur tot 22 uur
Zondag 10 uur tot 22 uur