Wisselende soep met passend garnituur
Tosti gevuld met romig draadjesvlees
Spek, cherrytomaat en gesmolten kaas
Zachtgegaarde kippendijen | Ontbijtspek | Kaas | Eisalade
King crabsalade | Zalm | Rivierkreefft | Veldsla
Appel | Gesuikerde walnoten | Truffelmayo | Honing
Pestomayonaise | Cherrytomaat | Parmezaan | Pijnboompitjes
Zalm | Rivierkreeft | King crabsalade | Garnalenkroket
Zachtgegaarde kippendijen | Gedroogde serrano | Aioli
Appel | Gesuikerde walnoten | Gedroogde serrano | Truffelmayo
Mosterd-dragon mayonaise | Dijon mosterd
Mosterd-dragon mayonaise | Chilisaus
Cheddar | Jalapeno | Chilisaus | Guacamole | Salsa
Mosterd-dragon mayonaise | Chilisaus
Mosterd-dragon mayonaise | Dijon mosterd
Mosterd-dragon mayonaise | Dijon mosterd
Mosterd-dragon mayonaise | Sriracha
Gefrituurde uiringen | Truffelmayonaise | Parmezaan
Focaccia | Pestomayonaise | Kruidenboter | Tomatentapenade
Cherrytomaten | Tapenade | kruidenolie | Parmezaan
Sesam kletskop | Soja vinaigrette | Bundelzwam | Gepocheerd kwartelei
Pestomayonaise | Pijnboompit | Crème van Parmezaan | Cherry tomaat
Kreeftenbisque | Rivierkreeft | Geslagen room | Rouille
Wisselend met de seizoenen
Kweepeer | Uiencompote | Vinaigrette van uiensiroop | Hazelnoot
Brioche | Kwartelei | Hollandaise | Truffel vinaigrette
Mierikswortelcremeux | Radijs | Waterkers | Gefermenteerde mosterd
Chutney van eekhoorntjesbrood | Gruyère | Dragon
Gevulde zoete ui | Soubise | Gerookte amandel | Piment d’Espelette
Schorseneer | Mosterdjus | Bundelzwam | Parmezaan crème
Hazelnootkorst | Bloemkool | Vinaigrette van truffel en Madeira
Biefstuk | Latrappe stoofvlees | Knolselderij | Rodewijnjus
Pancetta | Salie | Soubise | Paddenstoelen | Aardappel
Knolselderij | Aardappelmousseline | Antiboise | Hollandaise
Karwijzaad | Hazelnoot | Vinaigrette van cèpes | Crème van Parmezaan
Voor, hoofd, nagerecht
Voor, tussen, hoofdgerecht
Voor, tussen, hoofd, nagerecht
5 kazen | Kweepeergelei | Pain de fromage van Robert van Beckhoven
Hazelnootroomijs | Gezouten karamel | Interieur van meringue
Geïmpregneerde peer | Amandelbiscuit | Fudge | Boerenroomijs
Speculaas kruiden | Parfait van kaneel en cashew | Crème Anglaise
Limoncello spongecake | Turks fruit | Lemon meringue roomijs
Woensdag t/m zaterdag 12 uur tot 22 uur
Zondag 10 uur tot 22 uur