Lunch

Bijgerechten

Bistro- Lunch bijgerechten

Brood met olijfolie en grof zeezout

Broodplankje “Jan & Ellen” met Taggiasche olijven en aioli

Plankje Jamon Serrano Reserva 100 gram

Plankje ossenworst 100 gram

Bakje rustieke friet met Zaanse mayonaise

Taggiasche olijven

Brioche

Bistro- Lunch brioche

Brioche bun Benedict (evt vega)

Gepocheerd ei | Spinaziesalade | Hollandaise saus | Ontbijtspek | Gerookte amandel

Brioche bun avocado (evt vega)

 13,50

Avocado | Gepocheerd ei | Tomaat | Ontbijtspek | Parmezaan

Brioche bun garnalen kroketten

 15,50

2 garnalenkroketten van Monsieur Salpicon | Mosterd-dragon mayonaise

Brioche bun carpaccio van de Kampina

 14,50

Pesto mayonaise | Cherry tomaat | Creme van parmezaanse kaas | Pijnboompit | Rucola

Brioche bun gerookte zalm

 15,50

Avocado | Gepocheerd ei | Hollandaise | Spinazie | Gerookte amandel

Salades

Bistro- Lunch salades

Salade vis

 20,50

Gerookte zalm | Garnalenkroket | Groene asperge | Mosterd dragon mayo

Salade carpaccio van de kampina

 15,50

Pestomayonaise | Parmezaanse kaas | Cherrytomaat | Pijnboompit | Rucola | Artisjok

Salade blauwaderkaas

 15,50

Loempia van gorgonzola en mascarpone | Witlof | Peer | Pecan noten | Groene asperge Cherry tomaat | Uiencompote | Balsamico

Ceasar salade

 15,50

Little gem | Zachtgegaarde kippendij | Ansjovis | Ontbijtspek | Gepocheerd ei | Parmezaan

Koud

Bistro- Lunch koud

Oester per stuk

 3,75

Rode wijnazijn | Sjalot

Pizza van tonijn

Creme van zwarte sesam en miso | Olie van koriander en limoenblad | Hoisin | Gember Wasabi mayonaise

Burratta

Tomaat | Bloedsinaasappel | Basilicumcrème | Pistache

Steak Tartare

Gegrild beenmerg | Gefrituurde eidooier | Kruidenolie | Mosterd-dragon mayonaise

Cappuccino van kreeft

Kreeftenbisque | Rivierkreeft | Geslagen room | Rouille

Warm

Bistro- Lunch warm

Kabeljauw

Hollandse garnalen | Yuzu | Hollandaise | Groene asperge

Duo van rund

Diamanthaas | Latrappe stoofvlees van de Kampina | Roquefortsaus | Aardappelwafel

Aubergine a la ratatouille

Artisjok | Gremolata | Pijnboompit | Aardappelcake

Zoet

Bistro- Lunch zoet

“De heilige bombe”

Hazelnootroomijs | Gezouten karamel | Interieur van meringue

Aardbei

Griekse yoghurtschuim | Balsamico | Sorbet van aardbei en vlierbloesem | Basilicum

Kaasplankje van Fromagerie Guillaume

5 kazen | Kweepeergelei | Pain de fromage van Robert van Beckhoven

Menu

Bistro- Lunch menu

2 gangen lunchmenu

Voorgerecht | Hoofdgerecht

2 gangen lunchmenu

Hoofdgerecht | Nagerecht

Bij het afrekenen hanteren wij 1 rekening per tafel

Diner

Voorgerechten

Bistro - Voorgerechten

Carpaccio van de Kampina

 13.50

Pestomayonaise | Pijnboompit | Crème van Parmezaan | Cherry tomaat

Surf & turf

 16,50

Carpaccio van de Kampina | Salade van rivierkreeft | Appel | Dragon

Cappuccino van kreeft

 15,50

Kreeftenbisque | Rivierkreeft | Geslagen room | Rouille

Steak Tartare

 15,50

Gegrild beenmerg | Gefrituurde eidooier | Kruidenolie | Mosterd-dragon mayonaise

Pizza van tonijn

 16,50

Creme van zwarte sesam en miso | Olie van koriander en limoenblad | Hoisin | Gember | Wasabi mayonaise

Burratta

 16,00

Tomaat | Bloedsinaasappel | Basilicumcrème | Pistache

Cannelloni van King krab

 15,50

Gelei van komkommer | Gamba in tempura | Avocado | Gel van appel | Brioche

Hoofdggerechten

Bistro - Hoofdgerechten

Kalfswang

 29,50

Gremolata | Parmezaancrème | Aubergine | Aardappelmousseline | Pistache

Kabeljauw

 26,50

Hollandse garnalen | Yuzu | Hollandaise | Asperge

Duo van rund

 26,50

Diamanthaas | Latrappe stoofvlees van de Kampina | Roquefortsaus | Aardappelwafel

Diamanthaas & Zwezerik

 32,50

Saus van gepofte knoflook en groene peper | Gratin van knolselderij | Compote van sjalot | Asperge

Heilbot

 26,50

Korst van tomaat en gerookte amandel | Chorizo beurre blanc | Aardappelmousseline

Aubergine a la ratatouille

 24,50

Artisjok | Gremolata | Pijnboompit | Aardappelwafel

Iberico presa

 28,50

1001 nacht jus | Crème van artisjok en groene appel | Gekarameliseerde witlof

Menu

Bistro - Menu

3-gangen signatuurmenu

 45

Voor, hoofd, nagerecht

3-gangen signatuurmenu

 47,50

Voor, tussen, hoofdgerecht

4-gangen signatuurmenu

 55

Voor, tussen, hoofd, nagerecht

Desserts

Bistro - Desserts

Kaasplankje van Fromagerie Guillaume

 14,00

5 kazen | Kweepeergelei | Pain de fromage van Robert van Beckhoven

“De heilige bombe”

 9,50

Hazelnootroomijs | Gezouten karamel | Interieur van meringue

Witte chocolademousse

 9,50

Rabarber | Curd van aardbei | Citrusgel | Limoncello spongecake

Panna cotta

 9,50

Structuren van bloedsinaasappel

Aardbei

 9,50

Griekse yoghurtschuim | Balsamico | Sorbet van aardbei en vlierbloesem | Basilicum

Bij het afrekenen hanteren wij 1 rekening per tafel

Woensdag t/m zaterdag 12 uur tot 22 uur
Zondag 10 uur tot 22 uur

Zandstraat 1
5066 CA Moergestel
013 513 1385